Dag van de Bouw

Dag van de Bouw

Het werk van constructeurs is vaak onzichtbaar en onbekend. De Dag van de Bouw biedt dan ook de unieke gelegenheid om ons werk wel zichtbaar te maken en daarmee ons vakmanschap en onze toegevoegde waarde te presenteren aan de ruim 90.000 bezoekers van deze dag.

Werk jij ook aan een interessant project waar de rol van de constructeur goed voor het voetlicht komt of die het bekijken waard is? Neem dan contact op met Bob Gieskens van onze vereniging, zodat we je kunnen helpen met het openstellen van jullie project op de Dag van de Bouw.
De Dag van de Bouw geeft ons de gelegenheid ons te presenteren, draagt zorg voor brede promotie aan het evenement en helpt je bij de promotie van jullie project.

De Dag van de Bouw wordt in samenwerking georganiseerd (initiatiefnemer Bouwend Nederland, VNconstructeurs, AFM, Dag van de Architectuur en UNETO-VNI) om de bouwsector breed te presenteren en een compleet beeld te geven van de bouw in Nederland.

Ons streven is om in elke regio één of meerdere projecten open te stellen waar de rol van de constructeur goed belicht kan worden.
Grijp dus deze kans en meld samen met de aannemer jouw project aan of neem contact op met Bob Gieskens om samen met ons een interessant project open te stellen op de Dag van de Bouw 2018.

Bekijk hieronder een video met informatie.
Organisatie https://www.debouwmaakthet.nl/dagvandebouw/
Starttijd 10.00
Eindtijd 16.00
Datum 02 juni 2018
Meer informatie (web) Website van organisator


Locatie van de activiteit


Adres:
< Terug naar het overzicht

Uitgever

Aeneas Media • Veemarktkade 8 • 5222 AE • 's-Hertogenbosch
Tel. +31 73-2051010 • betoniek@aeneas.nlwww.aeneas.nl

Informatie en disclaimer