RTG Parametrisch Ontwerpen

RTG Parametrisch Ontwerpen

Rondetafelgesprek Parametrisch Ontwerpen
13 maart 2018 van 17.00 - 20.00 uur


Afgelopen jaren heeft binnen de bouwwereld de digitale ontwikkeling een enorme vlucht genomen. Veel projecten worden in één groot BIM-model uitgewerkt en virtual reality is in opmars. Ook het parametrisch ontwerpen in zowel het reken- en tekenwerk heeft zijn intrede gedaan.

Over de huidige mogelijkheden hiervan binnen adviseurswerk en producenten en over hoe dit in de toekomst ons vak zal veranderen organiseert de commissie Vakmanschap op dinsdag 13 maart een Rondetafelgesprek.

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan het Rondetafelgesprek over Parametrisch Ontwerpen op dinsdag 13 maart 2018 van 17 tot 20 uur op een nog nader te bepalen locatie.

We hebben allemaal weleens in Excel een rekensheet gemaakt waarmee we door het aanpassen van de parameters snel een constructie-onderdeel kunnen doorrekenen. Door dit verder te programmeren, automatiseren en de kracht van de computer te gebruiken zijn we in staat in een korte tijd vele varianten uit te werken en te beoordelen. Door rekensoftware met tekensoftware te combineren wordt de output visueel.

Na de sprekers-presentaties waarin een uiteenzetting van de mogelijkheden en een blik op de toekomst, zullen we bevindingen en ervaringen van de verschillende deelnemers bespreken zodat we tips en ervaringen kunnen delen.

Het RTG zal plaatsvinden op een nog nader te bepalen locatie

We starten om 17.00 uur en zullen naar verwachting rond 20.00 uur afsluiten. Tijdens de pauze zal een eenvoudige broodmaaltijd worden aangeboden.

Deelname kost voor leden € 35. – en voor niet-leden € 65,- exclusief BTW.

U kunt zich hier inschrijven. Als u specifieke vragen heeft die aan de orde moeten konen, dan kunt u die mailen naar secretariaat@vnconstructeurs.nl.

Wij ontmoeten u graag op dinsdag 13 maart 2018.

Met vriendelijke groeten,

Bob Gieskens - Directeur VNconstructeurs
Maurice Hermens - Voorzitter commissie vakmanschap
Organisatie Organisatie: VNconstructeurs
Starttijd 17.00
Eindtijd 20.00
Datum 13 maart 2018
Meer informatie (web) Website van organisator


Locatie van de activiteit


Adres:
< Terug naar het overzicht

Uitgever

Aeneas Media • Veemarktkade 8 • 5222 AE • 's-Hertogenbosch
Tel. +31 73-2051010 • betoniek@aeneas.nlwww.aeneas.nl

Informatie en disclaimer